Home » info

info


De manden van Sleeppets staan niet alleen mooi in de huiskamer, ook in de kooi staan ze goed. De manden hebben een kussen-kliksysteem. De kussens kunnen aan de mand vast worden geklikt. Dit is ideaal voor dieren die graag wroeten. Ook zijn ze op een speciale manier geverfd om een steigerhout effect te krijgen. Ook zijn ze hierdoor water bestendig.

De manden zijn geschikt voor ratten, andere knaagdieren, katten en kleine honden. (honden alleen in overleg)

Men denkt natuurlijk dat knaagdieren de manden en kussens helemaal kapot knagen, maar dit is echter niet zo. Ik heb zelf ratten en ze hebben het kussen na een half jaar gebruik, nog steeds niet kapot gemaakt. Natuurlijk zitten er knaagsporen aan, maar echt opgegeten worden ze niet. zelfs niet als je veel knaagers bij elkaar heb zitten.

.

 

 


Ook de kussens blijven vaak lang heel, omdat knaagdieren het toch wel fijn blijken te vinden om op iets zachts te liggen. Er zijn veel hangmatten en kussentjes voor knaagdieren verkrijgbaar. Dit wordt zeer gewaardeerd door de dieren. Dus waarom geen kussen IN een mand? Dit ziet er ook nog eens veel mooier en huiselijker uit. Dit geldt ook voor ratten, konijnen, fretten en cavia's.

Er zijn knaagers die veel in de huiskamer rond hangen. dus waarom wel een mand voor een hond of kat en geen mand voor je favoriete knaager?

 

Naam op de mand

U kunt er ook nog eens voor kiezen om de naam/ namen van het dier erop te zetten. Dit kan op de mand geschilderd worden of met houten letters erop worden gemaakt. U mag de lettertype zelf uitkiezen  met bijv. Microsoft Word. Ik kijk dan of de letters gezaagd kunnen worden of niet. Het kan namelijk alleen gezaagd worden als het wat dikkere letters zijn. U mag ook zelf de plaats kiezen waar u de naam/ namen wilt hebben.
Kijk voor de prijzen hiervoor bij het kopje 'manden' in het menu.